XPH_hubs 1300_250

 

BAM verzamelt alle marketing professionals met 1 gemeenschappelijk doel : waarde creëren en duurzame relaties opbouwen met consumenten.

Het doel van de organisatie is het terug betekenis geven aan marketing en de professionals te helpen marketing in het hart van hun bedrijf of organisatie te plaatsen. Om dit doel te behalen, creërt BAM ‘Hubs’, evoluties van de expert- en werkgroepen afkomstig van de 3 originele organisaties.

Expert Hubs en workgroups?

Het doel van de Expert Hubs is de leden van de organisatie samen te brengen rond 1 specifiek thema maar ook het debat te openen om als organisatie een centraal punt te zijn. BAM wil een openheid creëren tegenover zijn stakeholders in de markt maar ook naar personen, organisaties, kortom iedereen die een invloed kan hebben op marketing. De Hubs stralen deze openheid ook uit.

Het doel van de Workgroups is de leden van de organisatie samen te brengen rond 1 of meerdere specifieke projecten. BAM wil een openheid creëren tegenover zijn stakeholders in de markt maar ook naar personen, organisaties, kortom iedereen die een invloed kan hebben op marketing.

Wil je meer weten of deel uitmaken van één van onze hubs? Stuur een e-mail naar info@marketing.be!

 

Ontdek onze Expert Hubs

Ontdek onze Workgroups